O Arenteiro desperdicia unha vantaxe de dous goles e acaba perdendo ante o Gondomar, 2-3.

15, Novembro 2015

Cando ao cuarto de hora da segunda metade o Arenteiro consigue poñer o 2-0 no marcador de Espiñedo, ninguén podía esperarse que en apenas dous minutos desperdiciase unha vantaxe tan importante e que os verdes acabasen perdendo o partido. Pero asi aconteceu, de nada serviron os dous goles iniciales dos carballiñeses, o segundo de penalti, porque logo o Gondomar daríalle a volta ao marcador. Incomprensible.

Outra primeira parte do boa do Arenteiro, tamén iniciou ben o segundo periodo, pero cando parecía que o partido estaba máis que encarrilado, chegou a fatalidade dos minutos 62 e 64, a fatalidade ou a falta de concentración da retagarda carballiñesa, que permitíu a igualada visitante en dous minutos. Depois, o partido pasou a ser de ida e volta e nesa lotería os do Gondomar fixeron o terceiro gol e con él, levanse os 3 puntos.

CD Arenteiro: Israel, Vilachá, Maxi, Ocampo, Pana, Dafonte, Bardelás, Victor Gallego, Sanginés, Martín Pérez e Marcos Castro. Tamén xogaron Gele, Marc, Vitti e Marcos Sotelo.

Na vindeira xornada -a 14 do campionato-, o domingo 22, o Arenteiro desplázase ao campo de Baltar para enfrontarse ao Portonovo.