O Arenteiro despide a liga con derrota en Salamanca e quedando oitavo clasificado na tempada do seu debút na 1ª RFEF

25, Maio 2024

O Arenteiro terá que acudir á via da Copa Federación, da que tan bo recordo garda, se quere xogar a Copa do Rei a próxima tempada, xa que a derrota neste último partido ante Unionistas de Salamanca, fai que o premio sexa para o equipo charro, tras gañar un partido no que o Arenteiro tivo as súas opcións durante a primeira parte pero que sucumbíu tras o gol local ao borde do descanso.

O signo do partido pudo ser outro, se co 0-0 no marcador entrase na portería unionista un dos dous balóns que enviaron ao pau Alvaro Ramón e Esquerdo, ou se o árbitro pitase como penalti unha moi clara man do unionista Ramiro dentro da área. Pola contra, o 1-0 cando se consumía a primeira parte foi como unha pesada lousa para un Arenteiro que chegaba moi xustiño a este último partido, mentres que deu alas ao equipo de Samamanca, que despóis ampliou o marcador con outros 3 goles, igualando desta maneira o 4-0 que encaixara na primeira volta en Espiñedo.