O Arenteiro despide a liga en Espiñedo con victoria ante o Lalín

15, Maio 2016

No derradeiro partido de liga xogado no Estadio de Epiñedo, ante unha boa entrada no graderío, os verdes derrotaron 3-1 ao CD Lalín, unha victoria que aupa aos verdes ao sexto posto na clasificación da Preferente a falta dunha xornada para completar a competición, e condena virtualmente ao histórico Lalín a xogar o ano que ven na 1ª autonómica.

Tan so a carambola dun triple empate a puntos con Caselas e AlertaNavia salvaría aos dezanos do descenso na última xornada.

Sanginés marcou de vaselina o primeiro gol da tarde aos 25 minutos, e Vitti fixo o segundo aos 60 minutos. Logo recurtou diferencias o Lalín no 68, e novamente Sanginés no 80 -tamén outra vez cunha perfecta vaselina- volvía marcar para cerrar definitivamente o marcador.

CD Arenteiro: Pachi (Israel, m.53), Vilachá, Maxi, Aitor (Bardelás 58 m.), Pana, Dafonte, Sanginés, Esteban, Vitti, Gallego (Pol, 59 m.), e Martín Pérez (Dani Arbo, 58 m.)

O Arenteiro despedirá a liga o próximo domingo en Atios. Antes, este martes dia 17 de Maio xogará o partido de volta de cuartos de final da Copa Deputación en Allariz, ás 17:30 horas.