O Arenteiro, fallón en defensa, sucumbe ante o líder Barco

27, Marzo 2015

Os valdeorreses aproveitaronse dos fallos defensivos dos verdes para levarse de forma inobxetable os tres puntos do Estadio de Espiñedo, que rexistrou un extraordinario ambiente, completandose o aforo do graderío, arredor de mil afeccionados. Os do Barco, lider destacado da categoria, regresaron sabedores de que a terceira división está cada xornada máis preto, mentres que os do Arenteiro, resignados, ao ver como se rompía unha racha de 9 partidos consecutivos sen perder.

C.D. Arenteiro: Marcos Nieto, Gele, D. López (M. Sotelo, m. 61), Escudero, Pana, Dafonte, M.Pérez, Sanginés, Choco (Ocampo, m. 61), Manu (Bardelás, m.70) e V. Gallego (Brais, m.70).

Goles:

0-1.  Minuto19. Rodri aproveita un erro da retaguardia do Arenteiro, Marcos Nieto despexa en primeira instancia pero o rexeite vaille a cabeza do dianteiro barquense que adianta ao seu equipo.

0-2.Minuto 23. Segundo fallo defensivo do Arenteiro e outra vez Rodri, como Perico por su casa, entra na área local e fai o segundo.

1-2. Minuto 33. O mellor gol da tarde, centro medido de Sanginés sobre a área e expléndido cabezazo de Manu.

1-3: Minuto 58. Outra vez Rodri, ante a pasividade do porteiro e a defensa do Arenterio.

1-4. Minuto 81. Penalti cometido por Ocampo que transforma Javier Recaman.

O Partido: Os erros de bulto na parte de atrás dos verdes facilitaron a victoria do Barco, que non necesitaron facer un gran partido, para levarse os tres puntos. O Arenteiro logrou meterse no partido co gol de Manu, aínda con moito tempo por diante, pero á volta de vestiarios, os valdeorreses sairon mellor e na segunda parte impuxeron unha superiordiade no terreo de xogo que non foron capaces de lograr nunha primeira parte moi nivelada.