O Arenteiro regresa de Cambados cunha nova derrota (4-2)

31, Xaneiro 2011

Comezou ben o Arenteiro nesta visita ó campo de Burgáns, controlando o xogo durante os primeiros minutos, e incluso se adiantaba no marcador cun gol de Lamín, atá que os despistes defensivos e do porteiro Pedro servianlle ó Cambados para darlle a vota ó  marcador en apenas un cuarto de hora. O empate, o executar unha falta lateral que roza un dianteiro do Cambados e o balón vaise ó fondo da portería, e  o 2-1 nun contragolpe que colle a contrapé a defensa carballiñesa e no que tamén pudo facer algo máis o meta carballiñés. Marcos e Martín, éste último de cabeza, desaprobeitarían a oportunidade de empatar o partido. Tralo descanso, e na primeira aproximación a portería do Cambados chegaba o terceiro gol local. Xa en pleno desconcerto do Arenteiro caía o cuarto, nunha bonita combinación da dianteira do Cambados, que estivo moi efectiva durante toda a tarde. Xa na recta final do partido o Arenteiro maquillaba o marcador có segundo gol, obra de Pereiro. Como noutros partidos anteriores, as carencias defensivas e as pérdidas de balón no  medio do campo volven condenar ó Arenteiro a una nova derrota.