O Arenteiro suma outra victoria en Espiñedo, esta vez ante o Ourense CF

28, Abril 2016

Por 2-0 derrotou o Arenteiro ao Ourense CF nun partido no que os goles de Vitti e o xuvenil Adrián Pol foron suficientes para que os 3 puntos se quedasen no municipal de Espiñedo, nunha tarde de pouco fútbol por ambos equipos, apenas algunhos destellos e pouco máis.

Aos 11 minutos, Dani Chimpin -que unhos minutos despois tiña que abandonar lesiondado o terreo de xogo- puxo o balón na cabeza de Vitti, e o dianteiro vigués do Arenteiro abría o marcador.

A tarde decorría co guión típico dos partidos de rivalidade, no que ambos equipos se coñecen, con escaso fútbol, apenas sen ocasións de gol e vivo pola incerteza do marcador, ata que no minuto 70 o xuvenil Adrián Pol recibe un balón entre liñas e o seu tiro vaise ao poste e indrodúcese na portería do Ourense. Punto e final.

CD Arenteiro: Pachi, Vilachá, Maxi, Dafonte, Pana, V. Gallego, Bardelás, Dani Chimpín (Sanginés m. 24), Dani Vázquez (Dani Arbo, m.88), Vitti (Esteban, m. 60) e Martín Pérez (Adrián Pol, m. 54).