O Arenteiro supera 2-1 ao Unión Grove e culmina un ano invicto en liga en Espiñedo

18, Decembro 2016

Con esta victoria ante o Uníón Grove, os verdes cumplen un ano invictos en Espiñedo na competición da Preferente Galicia, xa que non perden un partido dende aquél 1-2 ante o Marcón At. o dia 13 de decembro de 2015. Na presente tempada, o Arenteiro obtivo 8 victorias e 1 empate en Espiñedo, a falta dun partido para completar a primeira volta, o que xogará xa o vindeiro 8 de Xaneiro en Portonovo.

Ante os grovenses, o Arenteiro fixo unha soberbia primeira parte, na que o máis lóxico houbese sido ír ao descanso co partido resolto e non co curto 1-0 tras o gol de Carlos de Dios cando se cumplía o primeiro cuarto de hora de partido. E e que durante esta primeira parte o equipo verde fíxose acreedor a un resultado favorable moito máis amplo do que reflexou o marcador.

Moi boa primeira parte de todo o equipo, con actuación estelar de De Dios e Alberto Blanco, das súas botas sairon varias xogadas, nas que o único que faltou foi o gol.

E dise que quen perdoa case sempre o paga, e o certo foi que o dito cumpliuse porque na única que tiveron os grovenses ao inicio da segunda parte lograron igual o marcador. Pero desta vez o fútbol foi xusto con quen o merecía e Sanginés pudo debutar con un gol no minuto 85 que vale os 3 puntos, antes o Arenteiro tivera, tamèn nesta segunda parte, outras boas ocasións para resolver o partido ao seu favor.

CD Arenteiro: Pachi, Pol, Vilachá, Padrón, Saúl, Dafonte, Bardelás. Carlos de Dios, Varandela, Dani Vázquez e Alberto. Tamén xogaron Vitti, Sanginés, Iván Portos e Esteban.