O Arenteiro volve caer no desconto, desta vez en Vilalonga

26, Outubro 2014

0-0 ao descanso e 2-1 ao final do partido. Igual que nas anteriores saídas a Valadares e Gondomar, desta vez en Vilalonga o Arenteiro encaixaba o gol da derrota no tempo de desconto, no minuto 96, tanto nadar e nadar para morrer na beira.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos Escudero, Ocampo, Dani Arbo, Oscar Portos, Dafonte, Gele (Sanginés, m. 60), Victor Gallego, Bardelás (Alex Santiago, m.69), Manu (Dani Vázquez, m.56) e Quiroga (M. Sotelo, m.57, sustituído por Marcos Nieto, m. 90).

Goles:

1-0. Minuto 47. Machu, de cabeza inagura o marcador para os locais.

1-1. Minuto 48. Gele con un bo golpeo o borde da área fai inútil a estirada do gardameta local.

2-1.Minuto 96. No derradeiro córner do partido Cerqueira aproveita un balón que lle chega á área pequena para facer o gol do triunfo local.

O Partido: De claro dominio local na primeira parte e moi equilibrado na segunda, na que calquera pudo gañar. Nos primeiro corenta e cinco minutos o Vilalonga dispuxo de ata tres claras ocasións de gol, non obstante no m. 45 pudo adiantarse o Arenteiro xa que o árbitro anulou un gol a Dani Arbo por suposta falta no remate de cabeza do xogador verde. Na segunda parte viuse un espectacular encontro cos dous equipos na busca da victoria con ocasións en ambas porterias, aínda que no derradeiro suspiro do partido o premio foi para o Vilalonga CF