O Arenteiro volve decepcionar ante o Estradense, 0-2.

23, Decembro 2012

Os verdes despiden o ano cunha derrota en Espiñedo, un paso atrás que mantén ao Arenteiro en posto de descenso directo na táboa clasificatoria, a falta dun partido para completar a primeira volta do campionato.

C.D. Arenteiro: Pachy, Prada, Gabriel (Bardelás), Dabarca, Tazos, Iago, Piñeiro (Carlos Escudero), Dacosta, Kennedy, Martín e Marcos Sotelo (Pana).

Goles:

0-1. Minuto 28. Gol de falta directa desde o vértice da área grande, o balón colase na portería de Pachy axustado o pau esquerdo.

0-2. Minuto 44. Centro desde a banda e o estradense Unai gaña a acción á defensa local e de expléndido cabezazo fai o segundo gol.

Comentario: Comezou ben o Arenteiro, que dispuxo de dúas boas ocasións para adiantarse no marcador, nun tiro de Marcos Sotelo ao longueiro e noutra xogada con pase de Dacosta a Marcos Sotelo que interceptou o meta visitante. Os locais non aproveitaron as súas oportunidades e sí o fixeron os visitantes, as dúas únicas ocasión que tiveron servironlle para irse ao descanso cunha clara ventaxa no marcador. Na segunda parte foi un querer e non poder do Arenteiro, sen apenas argumentos para polo menos intentar meterse no partido ante un Estradense que sen demostrar moito consigue levarse os 3 puntos de Espiñedo.