O Bergantiños non da opción ao Arenteiro, 3-0

11, Marzo 2018

Dúas accións a balón parado na primeira parte puxeron o partido en franquicia para o Bergantiños, que marcou nos minutos 25 e 34, antes Iker Hurtado -por dúas veces- pudo adiantar o Arenteiro, pero nunha ocasión non chegou por pouco e noutra o porteiro local sacou unha man prodixiosa que impedíu que os verdes se puxeran por diante no marcador.

Os de Carballo saben sacar rendemento como ninguén nesta categoria ás xogadas a balón parado e volvereno demostrar, a primeira que tivo de cabeza Rubén Rivera a saída dun corner foi dentro, o mesmo fixo Baleato rematando unha falta lateral, case tamén dende o punto de córner.

Na segunda parte, no minuto 70 chegou o 3-0 para o Bergantiños, e partido finiquitado. Ademáis do resultado, no negativo, temos que anotar a lesión de Dani Chimpin, que resultou mancado nun xeonllo.