O Nigrán vence en Espiñedo e achega ó Arenteiro á 1ª autonómica

28, Febreiro 2011

Ante o mellor equipo que pasou este ano por Espiñedo, O Nigrán, nova derrota do Arenteiro que o deixa, aínda que non matematicamente descendido, practicamente cun pé e medio na 1ª autonómica. E eso que o Arenteiro volveu comezar ben o partido, e nos primeiros 25 minutos, atá que chegou o primeiro gol visitante, controlaba e atá dominaba ó seu rival, ó que o árbitro perdonaba no minuto 3 de partido un clarísimo penalti por  mans dun defensor dentro da área, sen embargo, ó árbitro non quxo velo, unha decisión que moi ben pudo cambear o rumbo do partido. Despois, e antes do descanso viñeron os dous goles do NIgrán nas dúas primeiras chegadas á porteria carballiñesa, xa na continación, un Arenteiro sen ningúnha capacidade de reacción, entregou o partido a un equipo que, xusto é recoñecelo, foi o bloque máis sólido que pasou esta tempada por Espiñedo, e xusto vencedor deste partido. Ö final, 0-3 no marcador.