O novo proxecto do C.D. Arenteiro arranca con victoria ante a S.D.C. Arrabaldo, 3-0

1, Setembro 2013

Comezou a liga nun Espiñedo cun remozado aspecto na súas intalacións, incluido o terreo de xogo, que presentaba un magnifíco aspécto. Os verdes, que comezaban o campionato coas baixas dos dianteiros Cancelas, Diego Quiroga e Walter Martín, lograron tres goles que lle valen a primeira victoria na 1ª autonómica.

C.D. Arenteiro : Pachi, Carlos, Diego López, Dabarca, Lois ( Oscar Portos ), Omar ( Alex ) , Victor Gallego, Adrián Núñez ( Bardelás ), Canexón, Manu e Marcos Sotelo ( Prada ).

Goles

1--0. Minuto 43, Adrián Núñez.

2-0. Minuto 46, Victor Gallego.

3-0. Minuto 89. Manu.

O Partido: Tardou o Arenteiro en facerse co control do partido e crear perigo na portería da S.D.C. Arrabaldo, ata que mediada a primeira media hora o adestrador local Miki López fixo unha variación táctica e situou de segundo dianteiro a Adrián Núñez, que sería precisamente o autor do primeiro gol local. Na segunda parte, o C.D. Arenteiro fíxose co control absoluto do partido e chegaron as ocasións na área rival, sobre todo nos últimos 20 minutos, cando o Arenteiro pudo incrementar aínda máis o marcador ao seu favor.