Polbo e fútbol no Carballiño para comezar ben o mes de Agosto

1, Agosto 2015

CD Arenteiro 2-2 UD Barbadás

No primeiro test de pretempada desputado no Estadio de Espiñedo, os verdes empataron ante o equipo da 3ª División. Adiantouse o Barbadás cun gol de falta no tramo final da primeira parte por medio do Moisés Pereiro, logo ao inicio da segunda parte o equipo azulón ampliaría a súa ventaxa no marcador.

Malia o adverso do marcador non  se veu abaixo o Arenteiro que logrou empatar na parte final do partido, con goles de Marcos Sotelo e Victor Gallego, éste de penalti. Típico encontro de inicio de pretempada no que aos dous equipos, bastante parellos, víuselles aínda faltos de rítmo sobre o terreo de xogo.

CD Arenteiro  3-1  SD Bande

Victoria ante o equipo banduense, aínda asi, as sensacións non foron tan boas como no anterior partido ante Barbadás.

Na primeira parte estivo francamente mal o Arenteiro, permitindo que os visitantes se fosen ao descanso con 0-1 ao seu favor, tras transformar un penalti.

Na segunda parte, o Bande perdeu fuelle e propiciou a remontada dos verdes, con goles de Ocampo e dous de Martín Pérez.

CD Arenteiro  2-0 Maside FC

A carga física típica destas alturas da pretempada deixouse notar por parte do plantel verde.

Primeira parte máis igualada e segunda metade de dominio completo do Arenteiro, que non obstante tivo que esperar aos últimos minutos para marcar os dous goles, obra de Dani Vázquez e Esteban. Antes, o propio Dani Vázquez xa enviara dous balóns ao longueiro.