Poligono 1 C.D. Arenteiro 1

6, Abril 2014

A errática definición ante a portería rival privou ao Arenteiro dunha victoria no campo do Polígono San Cibrao. Ata oito claras ocasións de gol, incluido un balón ao poste e outro ao longueiro, tiveron os verdes para gañar un partido no que fixeron méritos para bastante máis que un empate.

C.D. Arenteiro: Pachi, Prada, Lois, Diego López, Dabarca, Alex, Manu, V. Gallego, D. Quiroga, Bardelás e Oscar. Tamén xogaron Martín e Canexón.

Goles:

1-0. Minuto 11. Corner sobre a portería de Pachi, despiste na defensa do Arenteiro e Canal, libre de marcaxe no segundo pau, remata a placer.

1-1. Minuto 46. Victor Gallego, cabecea un balón que non atrapa o porteiro local.

O Partido: Desta vez sí que mereceu moito máis o Arenteiro, que foi dominador absoluto do partido de principio a fin, pero perdonou en exceso ante a portería defendida por Alberto. Xa na primeira parte, antes e despois do gol dos locais, o Arenteiro pudo marcar pero tanto Quiroga como Manu, que enviou o balón ao longueiro co meta local xa batido, non tiveron a súa tarde. Tras o descanso, o dominio do Arenteiro aínda foi maior, cos verdes envorcados en busca do gol da victoria, que non quixo chegar, e eso que Martín por dúas veces de cabeza -unha delas ao poste- e Victor Gallego e Alex tiveron ocasións inmellorables para voltear o marcador.