A Ponferradina remonta nos minutos finais ante o Arenteiro, 2-1.

4, Xaneiro 2024

Unha magoa, pero asi é o fútbol, e asi de cruel foi co Arenteiro que perdeu o partido no último minuto na súa visita ao estadio do Toralín de Ponferrada, que rexistrou unha gran entrada con máis de seis mil espectadores nas gradas, e cunha numerosa representación da afeeción verde que se desprazou ata o Bierzo, aínda en dia laborable.

O Arenteiro, que fixo un bo partido, adiantouse no marcador e co 0-1 mesmo tivo ocasións para sentenciar, pero a Ponferradina foi quen de voltear o marcador, primeiro empatando no minuto 86 e despóis logrando o gol do triunfo no minuto 95.