Pontevedra-B 1-2 CD Arenteiro

1, Febreiro 2015

Tarde invernal e boa entrada de afeccionados no campo da Xunqueira de Pontevedra para presenciar o encontro de Preferente entre o filial granate e o Arenteiro. Os verdes sairon mentalizados da importancia dos 3 puntos, que lograron tras un trepidante inicio de partido con dous goles en apenas dez minutos de xogo.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, D.López, D. Arbo, Pana, Dafonte, V.Gallego, Bardelás, Martín Pérez, D.Vázquez e M.Sotelo. Tamén xogaron Manu, Brais, Carlos e Sanginés.

Goles:

0-1. Minuto 7.  Sensacional testarazo de Dani Arbo no primeiro pau nun balón de córner lanzado por M.Sotelo.

0-2. Minuto 10. Victor Gallego plantase so ante a portería local e de tiro raso e colocado bate ao meta local.

1-2. Minuto 84. Pachi non logra atrapar un forte tiro desde fora da área e o rexeite é aproveitado por Juan.

O Partido: O gran inicio do Arenteiro foi suficiente para gañar este encontro con dous goles nos dez primeiros minutos, despois os verdes moderaron a súa intensidade, aínda asi puderon ampliar a diferencia no marcador nunha inmellorrable ocasión de Bardelás ao inicio da segunda parte. En ningún momento os pontevedreses deron sensación de poñer en perigo a victoria do Arenteiro a pesar do gol, acaso na única vez que chegaron aos dominios de Pachi. No tramo final do partido, primeiro Sanginés e logo Manu, tiveron nas súas botas ampliar a diferencia no marcador para os carballiñeses.