Primeira derrota en liga do Arenteiro

18, Setembro 2016

No campo do Valadares vigués, e na cuarta xornada da Preferente Galicia, chegou a primeira derrota dos verdes, consecuencia sobre todo dunha mala primeira parte na que os locais dominaron o partido e foronse a vestiarios xa co 2-0 que sería finalmente o resultado definitivo.

Tras un inicio esperanzador do Arenteiro, pouco a pouco, os verdes foron diluindose e o Valadares indo a máis. O primeiro gol dos locais chegaba no minuto 31, e a piques de chegar ao descanso, o segundo, gol dos cualificados como sicolóxicos.

Na segunda parte o Arenteiro pudo meterse no partido nalgunha das aproximacións que tivo sobre a portería do Valadares, pero non era o dia e todo saía o revés, ademáis en última instancia estaba o meta local Denís, que con moita solvencia resolvía os balóns aéreos que os verdes colgaron con perigosidade nun par de veces.

Lamentablemente, o partido deixa outra vez danos colaterais para os verdes, xa que no minuto 64 Dani Chimpin tiña que abandoar o terreo de xogo lesionado tras unha fea e forte entrada por detrás dun xogador do Valadares, ó árbitro nin xiquera sinalou falta. No transcurso da semana verémos o alcance da lesión. E pouco despóis era Saúl, o que visiblemente coxo, tamén tiña que ser sustituído.

CD Arenteiro: Pachi, Vilachá, Padrón, Arbo, Saúl, Bardelás, Dani Chimpin, Pol, Arce, Dani Vázquez e Carlos de Dios. Tamén xogaron Varandela, Esteban, Alberto e Cristian.