Rápido Bahía 1 CD Arenteiro 1

23, Novembro 2014

Un Arenteiro manifestamente superior ao seu rival non pudo pasar do empate na súa visita ao Morrazo, foi o partido das ocasións de gol non concretadas, os verdes gañaron un punto pero tal como se desenvolveu o partido tamén pode concluirse que se perderon dous. E tamén se perderán o próximo partido ante o Porriño Industrial os centrocampistas V. Gallego e Dafonte, que viron cartón amarelo e cumplirán ciclo.

CD. Arenteiro: Pachi, Ocampo (Lois, m. 73), D. López, C. Escudero, Pana, Dafonte (D.Arbo), V. Gallego, Bardelás (Brais, m.73), Gele, Dani Vázquez (Manu m.73) e M Sotelo.

Goles

1-0: Minuto 3. Erro da defensa do Arenteiro que non acerta a despexar un balón fácil e Aarón, de vaselina, bate a Pachi na súa saida.

1-1. Minuto 26. Córner golpeado por M. Sotelo e Ocampo, no segundo pau, de cabeza fai o empate.

O Partido: Por xogo e ocasións de gol  o Arenteiro fixo méritos para gañar este partido. Os locais, ademáis do gol tan so dispuxeron doutra oportunidade na primeira parte, mentres que o Arenteiro contou con ata oito ocasións para voltear o marcador, pero os balóns de Victor Gallego -por tres veces-, Escudero, Bardelás -que se foi o poste- , Marcos Sotelo, Arbo e Gele non encontraron portería . Ademáis das magníficas intervencións dos porteiro local, David, que salvou dous man a man con Dani Vázquez e Braís, con éste último por dúas veces, aínda que na última -xa no desconto- e nunha xogada na que o dianteiro verde caeu lesionado, os xogadores do Arenteiro reclamaron penalti. Un auténtico monólogo do Arenteiro que tivo pouca recompensa, un punto que sabe a moi pouco.