Reparto de puntos entre Arenteiro e Barbadás-B, 1-1.

30, Marzo 2014

Club Deportivo Arenteiro non conseguíu pasar do empate no partido correspondente á 28ª xornada de liga na 1ª autonómica xogado no Estadio de Espiñedo nunha tarde invernal, de moita choiva e pouco fútbol.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos ( Prada m. 14 ), Oscar, Diego López, Dabarca, Alex, M. stelo ( Canexón m. 66 ), V. Gallego ( Omar, m. 80 ), D. Quiroga, Manu e Martín ( Bardelás, m. 62 ).

Goles

1-0. Minuto 65. Manu pelexa un balón rexeitado pola cobertura visitante ao borde da área grande, encara con decisión ao seu marcador e tras canealo e cun tiro preciso bate a portería do Barbadás.

1-1. Minuto 83. Vilachá, tras un rexeite de Pachi. O xogador do Barbadás, sen oposición, so ten que empurrar o balón.

O Partido: Tras o letargo inicial do Arenteiro, que tirou os primeiros 20 minutos de partido, os verdes protagonizaban un carrusel de aproximacións á portería do Barbadás, pero sen resolución cara o gol. Tras o descanso, o xogo do Arenteiro era un querer e non poder ata que chegou o gol de Manu no m. 65, tres minutos despois perdoaba V. Gallego a sentencia e a partir de ahí, incomprensiblemente, o Arenteiro foise do partido, propiciando as ocasións do Barbadás ata que chegou o empate, resultado xusto visto o cómputo dos 90 minutos.