Reparto de puntos entre Lalín e Arenteiro

1, Novembro 2012

Dezanos e carballiñeses enfrentabanse nun partido marcado polas urxencias de ambos na táboa clasificatoria, ao final repartiron os puntos nun partido que estivo bastante igualado e cun marcador final que pode considerarse xusto polo visto no terreo de xogo.

C.D. Arenteiro: Macía, Cote, Xurxo, Dabarca, Pana, Gabriel ( Iago), Bardelás ( R. Dacosta ), kennedy, Tazos ( Cancelas ), David Soares e Marcos Sotelo ( Prada ).

Goles:

1-0. Minuto 26, falta sobre a portería do Arenteiro, o balón cólase axustado áo pau dereito da portería de Macia.

2-0- Minuto 35, a mellor xogada do partido, Tazos centra un balón medido aos pés de David Soares, éste xira sobre sí mesmo e cruza maxistralmente fora do alcance do meta local.

Comentario: Partido igualado tanto en xogo, bastante cativeiro por ambos equipos, como en ocasións de gol ante a portería contraria, un par de oportunidades por parte tanto de lalinenses como dos carballiñeses, ambos terán que mellorar bastante se non queren verse abocados ao fracaso nesta liga. Na tarde de hoxe deixaron ver bantantes carencias e xustificaron os postos que ocupan na clasificación.