Sp. Celanova 2 C.D. Arenteiro 3

29, Setembro 2013

O C.D. Arenteiro conseguíu os tres puntos na súa visita ao campo de San Rosendo, nun encontro que gañaba por 0-3 no minuto 64 e complicou despois con dous fallos defensivos que meteron ao Sporting no partido.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos Escudero, Diego López, Pablo Dabarca, Oscar Portos, Alex, Victor Gallego, Canexón, Bardelás, Martín e Quiroga. No transcurso da segunda parte tamén xogaron Manu, Omar, Adrían Núñez e Cancelas.

Goles:

0-1. Minuto 30, Martín, moi atento, aproveita un fallo da defensa local e tras regatear ao porteiro marca a placer.

0-2, Minuto 56, Pablo Dabarca de falta directa.

0-3. Minuto 64, Quiroga, de cabeza tras un centro de Martín.

1-3. Minuto 69, Georgio.

2-3. Minuto 74, Diego.

O Partido: O Arenteiro pudo acadar unha goleada ao seu favor, con múltiples ocasións para ampliar a ventaxa no marcador, e cando todo parecía finiquitado dous despistes defensivos condenaron aos carballiñeses a sufrir no último cuarto de partido. Ao final o marcador fixo xustiza co equipo que esta tarde saíu a gañar dende o primeiro minuto de partido.