Tarde aciaga do Arenteiro en Salceda de Caselas

11, Decembro 2016

Difícil resulta explicar como a un equipo como ao Arenteiro que nas últimas 13 xornadas de liga os rivais tan so foron capaces de facerlle 6 goles, pode encaixalos nun mesmo partido e ademáis, ante o colista da clasificación, que derrotou aos verdes por 6-2.

Tratarémos de facélo. O acontecido no campo da Gándara de Salceda de Caselas pode resumirse nunha "tarde horribilis" dos verdes, con algunas atenuantes, como poden ser o aciago inicio de partido do Arenteiro no que os locais puxeron o marcador en franquicia cun 3-1 aos 14 minutos de xogo, o risco defensivo asumido posteriormente para tratar de volver entrar no partido ou, acaso, o cansancio evidente nalgúnhos xogadores tralo esforzo do partido de copa do pasado xoves, e tamén as numerosas baixas por lesión de xogadores clave neste equipo.

E tamén pudo pecar o Arenteiro dun exceso de confianza, pero demostrado queda unha vez máis que nesta categoria non hai enemigo pequeno, e o Caselas tras encontrarse cun marcador moi favorable aínda nos primeiros compases do partido soubo xogar as súas bazas e saíronlle ben, mentres que o Arenteiro, que na segunda parte encerrou ao rival na súa área, non sacou rédito ningún a ese dominio no terreo de xogo.

E en tarde tan adversa e neste intento de meterse no partido hai que recoñecer o traballo, e tamèn o acerto de Carlos de Dios, autor ademáis dos dous goles do Arenteiro.

En definitiva, tarde para esquecer e na confianza de que este partido foi un accidente na ata agora brillante traxectoria do equipo nesta primeira volta do campionato.

CD Arenteiro: Israel, Pol, Vilachá, Padrón, Saúl, Cuquejo, Dafonte, Bardelás, Alberto, Dani Vázquez e Carlos de Dios. Tamén xogaron Vitti, Iván Portos e Varandela.