Un Arenteiro moi superior golea ao Antela en Xinzo, 1-4.

8, Decembro 2013

Prácido partido para o Arenteiro na súa visita ao campo da Moreira de Xinzo de Limia, os carballiñeses dominaron o partido de principio a fin, e suman unha nova victoria a domicilio que lles permite colocarse como líder da liga na 1ª autonómica.

C.D. Arenteiro: Pachi, Escudero, Lois, Diego Lopez, Dabarca, Omar, Bardelás, Gallego, Quiroga, Martín e Prada. Omar, lesionado no m. 17, tivo que deixar o campo e no seu lugar entrou Alex. No último tramo do partido tamén xogaron Canexón, Oscar e M. Sotelo.

Goles

0-1: Minuto 7. Martín, a pase de Bardelás.

0-2: Minuto 59. Penalti sobre Victor Gallego que transforma Dabarca.

1-2. Minuto 69. Penalti cometido por Lois, marca Samu para os locais.

1-3: Minuto 71. Centro medido de Quiroga que remacha Martín.

1-4. Minuto 92. Balón que sirve Gallego sobre Quiroga que marca a porta baleira.

O Partido: De moi pouca historia debido a abrumadora superioridade do C.D. Arenteiro nunha tarde na que os verdes poideron acadar unha goleada moito máis ampla, xa que tanto na primeira como na segunda parte Martín e Quiroga dispuxeron de ocasións moi claras para incrementar a renda de goles.