Un mal final de partido condena ao Arenteiro ante o Alondras, 1-2

1, Abril 2019

O equipo do Morrazo levouse os tres puntos de Espiñedo grazas ao seu bo final de partido, tras adiantarse o Arenteiro cun gol de Hugo Sanmartín no inicio da segunda parte, o Alondras deulle a volta ao marcador nos últimos 20 minutos aproveitandose de dos fallos defensivos dous verdes.

Tras unha primeira parte con apenas dúas ocasións de gol, unha en cada portería, todo se decidiría tras o paso por vestiarios.

Hugo Sanmartín lograba o 1-0 cunha acción personal e un tiro a media altura dende a frontal da área, despois o Arenteiro replegouse buscando ás contras para resolver o partido, pero desta vez a aposta saíu mal, porque en dous erros defensivos os de Cangas non perdonaron e por dúas veces Yelco Pino logrou perforar a portería de Rui.

O partido complicouse aínda máis no minuto 82 coa expulsión de Pol, que deixou ao Arenteiro en inferioridade no campo, circustancia que propiciou as máis claras ocasións de gol do partido a favor do Alondras, que pudo ampliar a ventaxa no marcador.