Victoria agónica do Arenteiro ante Ponte Ourense, 2-1.

9, Decembro 2012

En apenas 4 minutos e cando o partido entraba na súa parte final o Arenteiro logrou darlle a volta ao marcador e salvar 3 puntos ante os pontinos.

C.D. Arenteiro: Macia, Prada, Escudero (Cancelas), Dabarca, Tazos, Piñeiro, Dacosta, Bardelás (Iago), M. Sotelo (Kennedy), Soares e Martín (Gabriel).

Goles:

0-1. Minuto 20. Balón sobre a área pequena do Arenteiro, a defensa local quedase parada e propicia que os visitantes cabeceen a placer.

1-1. Minuto 82. Kennedy aproveita un rexeitamento e o seu balón colase no medio da defensa e o porteiro pontinos.

2-1. Minuto 86. Dacosta tras xogada persoal marca de tiro axustado ao pau dereito da portería visitante.

Comentario: O Arenteiro logrou 3 puntos ante o colista da categoria, condición que os ourensanistas deixaron patente esta tarde, xa que foron o equipo máis flouxo de todos os que ata o de agora pasaron por Espiñedo. Atoparonse cun gol na única chegada a portería que tiveron en todo o partido, e a partir de ahí defenderon o resultado como poideron. Xa na primeira parte o árbitro anulou un gol a Soares por fora de xogo, e tras o descanso o Arenteiro foise a polo partido, a partir da entrada no terreo de xogo de Kennedy os carballiñeses acorralaron aos pontinos na súa área. Froito do dominio chegaron os goles, un balón de Martín ao longueiro, e unha victoria que é vital para comezar a remontada na clasificación.