Victoria clara do C.D. Arenteiro en Pontellas

16, Decembro 2012

Os carballiñeses xogaron no campo de San Campio de Pontellas o partido máis completo do que vai de campionato e fixeronse merecedores dunha victoria que lograron con toda solvencia, 0-3 no marcador final.

C.D. Arenteiro: Macia, Prada, Gabriel, Dabarca, Tazos, Tacón, Dacosta, M. Sotelo, Kennedy, Martín ( Bardelás) e D. Soares (Marquina)-

Goles:

0-1. Minuto 18. Centro desde a esquerda de M.Sotelo e sen parar o balón David Soares fai o primeiro da tarde.

0-2. Minuto 60. Falta a unhos 25 metros da portería local, chupinazo directo de Pablo Dabarca que fai o segundo gol do Arenteiro.

0-3. Minuto 86. Penalti por mans dun defensor local que tranforma Roberto Dacosta no terceiro e definitivo da tarde.

Comentario: Malia a gran cantidade de auga caida nos últimos dias o campo do Pontellas presentaba un aspecto aceptable, que permitíu aos carballiñeses gañar con absoluta solvencia, malia presentarse con varias baixas no once titular. Tras adiantarse no marcador e unha primeira parte na que os locais apretaron, atá en duas ocasións as intervencións de Macia evitaron o empate, tras a reanudación o Pontellas enviou un balón o longueiro. Despois do segundo gol, o Arenteiro pasou a controlar totalmente o partido e tivo varias ocasións para ampliar ao seu favor o marcador.