At. Vilariño 1 C.D. Arenteiro 4

26, Xaneiro 2014

O líder impuxo a súa superioridade pola vía rápida, golendo sen apenas atrancos ao At. Vilariño no partido correspondente á 20ª xornada de liga desputado no campo do Medo, ante numerosos seguidores carballiñeses.

C. D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Óscar, Alex, Bardelás, Victor Gallego, Canexón, Quiroga e Prada. Tamén xogaron Perdiz, Omar, Alex Santiago, Oliver e Martín, éste último aos 20 minutos para sustituír a Canexón, que resultou lesionado.

Goles:

0-1. Minuto 11. Tras un rexeitamento do meta local, Victor Gallego adiantase ao central do Vilariño e envia o balón ao fondo da portería.

0-2. Minuto 25. Forte disparo de Victor Gallego que despexa nunha gran intervención o gardameta local Roi, o balón chega a Diego Quiroga que executa á perfección.

0-3: Minuto 53. Córner que lanza Quiroga e Diego López, de cabeza, fai o terceiro.

0-4: Minuto 59. Xogadón de Miguel Prada para enmarcar. Tras deixar atrás ata 4 xogadores do Vilariño sirve en bandexa a Martín, que so ten que empuxar.

1-4. Minuto 75. Penalti a favor dos locais que tranforma en gol Meji.

O Partido: Solvente encontro dos carballiñeses que dende o primeiro minuto de partido non deron opción para a sorpresa, os carballiñeses anticipanbanse unha e outra vez aos locais, e froito da presión que exercian, comezaron a chegar as ocasións de gol. O mellor xogador local, o porteiro, que sobre todo na segunda metade, evitou que o Arenteiro lograse unha victoria aínda máis ampla. O pior da tarde, a lesión de Canexón, unha escordadura que probablemente obrigarao a gardar repouso durante varias semanas.