O Arenteiro gaña ao Palencia cun gol de Pibe e alcanza os 50 puntos no liderado da Segunda Federación.

25, Febreiro 2023

Un gol de falta maxistralmente executada por Pibe no minuto 84 resolveu o partido a favor do Arenteiro ante un bo Palencia, un equipo moi ordenado e solidario que vendeu cara a súa derrota, demostraron os palentinos o por qué son -despòis do Arenteiro- o equipo menos goleado de toda a Segunda Federación.

A primeira parte estivo bastante equilibrada, aínda que as únicas aproximacións con perigo sobre a portería rival foron as do Arenteiro. Mentres, na reanudación o Arenteiro deu un paso adiante en busca dos 3 puntos e súas foron varias ocasións, pero o gol resistíase ata que Pibe desfixo a igualada.

Con este triunfo, o Arenteiro afiánzase unha xornada máis como líder do grupo, e a falta de xogarse todos os partidos do domingo, dorme cunha vantaxe de 10 puntos na clasificación sobre os seus perseguidores, Compostela e Valladolid Promesas, éste último será o proximo rival dos verdes dende as 16:30 horas do próximo domingo 5 de marzo na cidade vallisoletana.