O Arenteiro, que se adiantou cun gol de Wadir, déixase empatar no último minuto en Paiosaco

9, Novembro 2019

Todo parecía poñérselle de cara a o Arenteiro na Porta Santa de Paiosaco cando aos 10 minuto Wadir aproveitaba un regalo da defensa local para adiantarse no marcador, e máis aínda cando no minuto 43 o Paiosaco quedábase con 10 xogadores no campo ao ver cartón vermello directo un dos seus fútbolistas.

Pero o Arenteiro non soubo sacar máis beneficio que manter o 0-1 na preto de media hora de partido que xogou en superioridade, ata que no m. 68 Emilio veu doble amarelo volveu equilibrar o número de xogadores de ambos equipos, e paradóxicamente foi o Arenteiro o que tivo que xogar o último cuarto de partido en inferioridade ao resultar tamén expulsado o defensa David Suárez, tamén por doble cartón amarelo.

E cando xa parecía que o Arenteiro ía conseguir os tres puntos, chegou o gol local que igualaba o partido, xa no tempo de desconto. Cando perdoas unha e outra vez ante a portería rival, o fútbol ten estas cousas.

Con este resultado os verdes continúan nunha situación incómoda na táboa de clasificación.