O Arenteiro, xogando unha gran segunda parte, vence a domicilio ao Racing C. Vilalbés 0-2

23, Setembro 2018

O Arenteiro logrou sumar os 3 puntos na súa visita a Vilalba tras un partido con unha primeira parte igualada, mentres que tras a reanudación os verdes xogaron unha gran segunda parte na que superaron amplamente aos locais, marcaron dous goles pero poideron ser incluso máis, xa que por dúas veces o poste da portería local repeleu sendos tiros de Hugo Sanmartín e Igor Sevivas.

E foron precisamente os dous citados xogadores os que lograron marcar nesta segunda parte, primeiro Hugo Sanmartín, e logo foi Igor Sevivas, ambos en dúas brillantes accións personais, os que materializaron a victoria do Arenteiro no campo da Magdalena, na capital chairega, aínda que xusto é recoñer -sobre todo na segunda parte- que todo o equipo estivo a un bo nivel.

Especialmente reseñable é o traballo defensivo que desenvolveu o equipo verde -hoxe laranxa- durante os 95 minutos de xogo, e como mostra pódese decir que o meta Rui Santos pasou hoxe practicamente desapercibido no partido.